מסעדת בויה

  'בויה' שוכנת בצפון נמל תל אביב, בסמוך לשפך הירקון, על דק העץ רחב הידיים בסמוך לקו המים, וחלונות הזכוכית הגדולים שלה מבטיחים שהים תמיד לוקח חלק בחוויית הישיבה במקום. בקיץ מתפקדת מרפסת השמש המוצלת כמוקד המשיכה העיקרי ואילו בחורף אין תענוג גדול מלשבת ספונים במסעדה החמימה, כשבחוץ הים גועש.

 

המטבח נאמן לסמיכות לים התיכון ומציע פסיפס קולינרי נרחב, המבטיח שכל סועד ימצא את מבוקשו בתפריט. טאבון האבן של המסעדה מתפקד כשחקן ראשי במטבח ורבות מהמנות בתפריט עוברות דרכו בדרך לשולחן: הפוקצ'ה האגדית, הדגים הטריים, הפיצות המעולות וכמובן מבחר מנות ירקות - כולם זוכים לקלייה באש הפתוחה.

 

דגש עיקרי מושם על איכות וטריות חומרי הגלם: הדגים ופירות הים טריים בלבד, הבשר המשובח מיושן במקום, ומבחר הירקות מסחרר. גם לחמי המחמצת המשובחים נאפים במקום, מה שמבטיח טריות עילאית.

 

בשעות הבוקר מציעה בויה תפריט ארוחות בוקר רחב, שאף מתרחב בסופי שבוע; בשעות הצהריים מוגשות מגוון ארוחות עסקיות; ובערב, ביחד עם מתחם הנמל המתעורר לבליינים, משנה גם בויה את פניה והאווירה משתנה בהתאם: האורות מתעמעמים, המוזיקה הופכת סקסית ומהבר שבמרכז המסעדה זורם האלכוהול.

הצג הסתר
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •