מסעדת בויה

בויה שוכנת בצפון נמל תל אביב, בסמוך לשפך הירקון, על דק העץ רחב הידיים בסמוך לקו המים.

חלונות הזכוכית הגדולים מבטיחים שהים תמיד לוקח חלק בחוויית הישיבה במקום. בקיץ מתפקדת מרפסת השמש המוצלת כמוקד המשיכה העיקרי ואילו בחורף אין תענוג גדול מלשבת ספונים במסעדה החמימה, כשבחוץ הים גועש.

 

על המטבח אמון השף עדי אבו (לשעבר מסעדת רפאל, מסה ובית בנמל) הנאמן לסמיכות לים התיכון ומציע פסיפס קולינרי נרחב, המבטיח שכל סועד ימצא את מבוקשו בתפריט. 

דגש עיקרי מושם על איכות וטריות חומרי הגלם: הדגים ופירות הים טריים בלבד, הבשר המשובח מיושן במקום וגם לחמי המחמצת המשובחים הנאפים במקום, מה שמבטיח איכות וטריות עילאית.

 

 

בשעות הבוקר מציעה בויה תפריט ארוחות בוקר רחב, בשעות הצהריים מוגשות מגוון ארוחות עסקיות; ובערב, ביחד עם מתחם הנמל המתעורר לבליינים, משנה גם בויה את פניה והאווירה משתנה בהתאם: האורות מתעמעמים, המוזיקה הופכת סקסית ומהבר שבמרכז המסעדה זורם האלכוהול.

הצג הסתר
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •